Вже зараз можна запускати додатки Android на комп'ютерах з Windows 10 завдяки емуляторам, таким як Bluestacks, але схоже, що Microsoft може виключити посередника і забезпечити підтримку додатків Android прямо на платформі.

Читайте Знай в Google News!

Журналіст Windows Central Зак Боуден повідомляє, що компанія розглядає можливість перенесення додатків Android в Windows в 2021 році. Зокрема, Боуден каже, що вони можуть з'явитися в Microsoft Store.

Немає ніяких відомостей про те, як саме Microsoft реалізує це і чи дійде це до Windows на Arm. Останнє, безумовно, має сенс, враховуючи, що переважна більшість додатків Android створено з урахуванням пристроїв Arm.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Багато додатків, таких як Gmail, Uber та інші, вимагають підтримки служб Google Play, але незрозуміло, чи планує Microsoft запропонувати цей пакет. Як би там не було, інші платформи, що пропонують вбудовану сумісність додатків Android (наприклад, BlackBerry 10, ранні версії Windows 10 Mobile), також не забезпечують вбудовану інтеграцію сервісів Google Play.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.