Після місяців очікування PlayStation 5 від Sony, консоль стала доступною для користувачів.

Читайте Знай в Google News!

Минулий четвер ознаменував собою другу і останню хвилю запусків нової ігрової консолі Sony, яка охопила критично важливі ринки PlayStation в Європі і Великобританії.

Через пандемію мільйони людей звернулися до цифрових вітрин, щоб придбати нову консоль. Але для багатьох це виявилося неможливим, як і тижнем раніше в Сполучених Штатах: клієнти намагалися, але не змогли замовити PS5 через безліч роздрібних продавців.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Тим часом у популярному додатку для чату Discord групи торгових посередників з тисячами учасників збиралися купити якомога більше консолей PlayStation 5 для перепродажу. "Наша загальна загальна кількість становить 2472 консолі PS5 для всіх наших учасників", сказав Business Insider менеджер однієї з британських груп на ім'я CrepChiefNotify.

Повідомляється, що Британські перекупники купили в цілому близько 3.5 тисяч консолей, щоб перепродати їх набагато дорожче стартової ціни.

Тепер же вони дали коментар з приводу покупки величезної кількості консолей:

"Шкода, якщо яка-небудь дитина не отримає PlayStation 5 на Різдво, але інша дитина могла б залишитися ні з чим. Ми ні про що не шкодуємо", - повідомили в CrepChiefNotify

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.