У п'ятницю складські працівники Amazon і активісти соціальної та екологічної справедливості по всьому світу проведуть серію скоординованих акцій протесту, страйків і дій, щоб вимагати від інтернет-магазину поваги прав працівників на участь у профспілковій діяльності, припинення обходу податкового законодавства і виконання зобов'язань більш високих екологічних стандартів, на думку організаторів заходу.

Читайте Знай в Google News!

День дії, який називається #MakeAmazonPay, збігається з чорною п'ятницею, однією з найбільших торгових подій Amazon в році і початком його пікового сезону, коли травми складських робітників є найвищими, а навантаження на складських робітників і водіїв доставки стрімко зростає. У п'ятницю акції протесту пройдуть в ланцюжку поставок Amazon в Бразилії, Мексиці, США, Великобританії, Іспанії, Франції, Бельгії, Німеччини, Люксембурзі, Італії, Польщі, Індії, Бангладеш, Філіппінах та Австралії.

Amazon
Amazon

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.