Відеоблогер і ведучий Youtube-каналу "Канал Лучкова", а також володар аккаунта в соціальній мережі Twitter під назвою "нульовий вуглецевий слід" — Іван Лучков — опублікував у себе на сторінці кілька фотографій екрану смартфона Pixel 5 і назвав його найгіршим.

Ця модель належить американській корпорації Google.

Читайте Знай в Google News!

"Екран Pixel 5-це найгірше, що я бачив за останні роки", - написав техно-блогер в Twitter. Але потім після безлічі коментарів під публікацією додав:"почав читати reddit, і багато хто перейшов на p5 з p3 скаржаться на ту ж проблему з квітами і градієнтами". Справа в тому, що Лучков помітив артефакти, які спостерігаються на сторонньому Контенті.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Деякі користувачі в коментарях відзначають, що це, ймовірно, шлюб. "Всім розробникам видані премії "шакал *бучій", "Ти не розумієш, це ж справжній Pixel-експірієнс!", "На 4 xl політ нормальний. Не віриться мені, що ситуація масова перевір, будь ласка, якщо будеш робити огляд зеленіє екран при 90гц на мінімальній яскравості", "Може це якась Адаптивна регулювання яскравість / контрастності? У на Сяомі екран на сонці таким же стає, відключається в налаштуваннях екрану", — написали користувачі у відповідь на публікацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, додатки Google відмовлятиметься працювати на смартфонах Huawei.

Як повідомляв портал "Знай.ua", щоб відеозв'язок не використовували проти вас: топ порад фахівців з технічної безпеки.

Також, "Знай.ua" писав, скільки ваша дитина проводить в гаджетах: чим небезпечні "екрани" і як взяти під контроль дорогоцінний час.