Святкові гірлянди, ялинки, різдвяна музика створюють казкову новорічну атмосферу, яку так і хочеться розділити із рідними та близькими. Навіть попри кілометри відстані ми намагаємось приїхати до батьків та навідати родичів у ці святкові дні. Але чим можна зайнятись вдома, щоб не втрачати дух свята та зробити його цікавим для усіх членів родини?

Редакція Znaj.ua подбала про те, щоб ви мали змогу провести ці теплі затишні свята цікаво зі своєю сім’єю. А створити казкову атмосферу вечора, відчути дух свята та розважити гостей вам допоможе домашній кінотеатр.

1. Спільний перегляд кінофільму.

Які фільми асоціюються у вас із Новим роком? “Один вдома”? “Гаррі Поттер”? “Реальна любов”? Чи, можливо, “Як Грінч украв Різдво”?

Що ж, вподобання можуть різнитись, однак спільний перегляд кінофільму, як ніколи, об’єднує. Приготуйте/заберіть зі столу/купіть (потрібне підкреслити) щось смачненьке та гайда до домашнього кінотеатру. А з моделями проєкторів, які підтримують Android TV, можна навіть не бігти до телевізора під час бою курантів. Був Кевін МакКалістер — а тут вже й Президент. Суцільна магія.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

2. Ігри всією сім’єю.

Звичайні посиденьки можна також непогано розбавити іграми. Це можуть бути як настільні, так і відеоігри. Головне — не посваритись у процесі, оскільки навіть “Монополія” може бути запеклою, що вже говорити про видовищні “бійки” у відеоіграх.

Вражаючу графіку консолей нового покоління якнайкраще зможе передати саме проєктор. До того ж негативний вплив 3LCD проєкції на наш зір набагато менший, ніж від екрана того ж телевізора*. А сучасні моделі проєкторів відомих брендів, наприклад Epson, дозволяють проєціювати зображення на будь-які поверхні, навіть — на стелю. Тож сміливо вмикайте Mortal Kombat, FIFA, INJUSTICE, A WAY OUT та інші, розміщуйтесь зручніше у ваших м’якеньких кріслах й насолоджуйтесь видовищним геймплеєм.

3. Зимова затишна атмосфера.

У новорічні свята хочеться справжньої казкової зимової атмосфери. Але що робити, якщо снігу за вікном немає, погода жахлива, а затишку не вистачає?

Просто увімкніть на домашньому кінотеатрі відео із засніжених Альп, кружляючого снігу під музику Френка Сінатри чи навіть комину із потріскуючими у ньому дровами. Захопіть із собою чашечку какао із маршмелоу чи бокал вина і пориньте у цю атмосферу. І не потрібно хвилюватись за ресурс лампи. Адже сучасні моделі проєкторів оснащені лазерним джерелом світла, який може безперервно працювати до 20 000 годин! Все ж — завжди можна створити самому, якщо погода чи обставини не дозволяють.

4. Підбірка сімейних фото.

Уявіть, що ваші родичі розповідають про свої “гераклівські подвиги” третю годину поспіль, а вам уже складно їх слухати. Щоб не відходити далеко від теми родинних історій — зробіть усім невеличкий сюрприз. Фотопідбірка із ваших сімейних теплих фотографій додасть трохи інтерактиву до вашого застілля та не дасть заснути родичам, які вже трохи знудились слухати те ж саме десятки років поспіль.

А уявіть свої враження від спільного перегляду ТікТок відосиків чи відео на YouTube на екрані у понад 100 дюймів! З технологіями сучасних проєкторів, зокрема Miracast та Android TV, весь контент вашого мобільного можна переглядати/стрімити прямо на проєкторі.

5. Казкова новорічна ніч для малечі.

Хоча й наймолодші члени родини намагаються досидіти до бою курантів, буває й таке, що маленькі оченята вже заплющуються самі собою. Щоб діти не втрачали казковість новорічної ночі — розкажіть їм відповідну казку.

Пам’ятаєте, як в нашому дитинстві нам показували діафільми? Зрозуміло, що сучасні проєктори дозволяють зробити набагато більше, однак звичайним відео з озвучуванням казки актором вже нікого не здивуєш. А навіть показ картинок із казки та розповідь від мами чи тата зробить її ще цікавішою та дозволить заснути малечі у дійсно казковій атмосфері.

Домашній кінотеатр — це універсальна домашня техніка, яка може використовуватись будь-де і будь-коли. Якщо взимку він допоможе створити новорічну атмосферу, то влітку його навіть можна винести на вулицю та влаштувати справжній кінотеатр просто неба. А портативні проєктори можна навіть взяти з собою: в офіс, на відпочинок — куди завгодно. Видовищні фільми у дивовижній якості, висока контрастність зображення та насиченість кольорів — це те, що вирізняє проєктори відомих вендорів серед інших.

*За дослідженням НДІ медицини праці ім. академіка Н. Ф. Іземерова https://4pda.ru/2013/06/24/105520/