На першій віртуальній виставці CES у наступному місяці компанія LG Electronics (LG) презентує нові холодильники InstaView® Door-in-Door®, які можуть похвалитися поліпшеними функціями і конструктивними інноваціями для підвищення зручності користувачів. В елегантному холодильнику встановлена ​​велика скляна панель для системи InstaView Door-in-Door, а технологія UVnano™ використовується у вбудованому диспенсері для підвищення рівня гігієни, в той час як функція розпізнавання голосу InstaView виводить зручність використання гучного зв'язку на кухні на абсолютно новий рівень.

LG InstaView Door-in-Door, що сподобався споживачам у всьому світі через зручність у використанні, був додатково вдосконалений до 2021 року. LG InstaView моментально освітлює інтер'єр холодильника всього двома легкими постукуваннями по прозорому склу, а функція Door-in-Door зменшує внутрішню втрату холодного повітря за рахунок забезпечення зручного простору для зберігання продуктів, що часто використовуються. Завдяки більш ефектній тонованій скляній панелі в холодильнику 2021 року, новий вид доповнює мінімалістичний та елегантний дизайн з нержавіючої сталі холодильників InstaView Door-in-Door. А оскільки зона InstaView на 23 відсотки більша, ніж у попередніх моделях, бачити те, що знаходиться всередині, стало простіше, ніж будь-коли раніше.

У нових холодильниках LG InstaView тепер є технологія UVnano™, яка забезпечує чистоту води у диспенсері. Технологія UVnano, вперше представлена ​​в 2017 році у найпреміальніших моделях з диспенсерами, видаляє до 99,99% бактерій у крані диспенсера кожної години.* Для додаткового спокою користувачі також можуть активувати функцію UVnano одним натисканням кнопки.

Нові холодильники LG Instaview
Нові холодильники LG Instaview

Холодильник LG InstaView з функцією розпізнавання голосу, відзначений нагородою CES 2021 Innovation Awards Best of Innovation, робить час, проведений на кухні, більш продуктивним і комфортним. Покупцям більше не доведеться щосили намагатися відкрити дверцята холодильника руками, зайнятими продуктами, коли вони зможуть просто сказати «Відкрити дверцята холодильника». Інтерактивна голосова технологія LG також дозволяє запитувати у холодильника сьогоднішні новини або перевіряти стан диспенсерів для льоду та води.** А з опцією Amazon Dash Replenishment, користувачі можуть автоматично замовляти витратні матеріали, такі як змінні фільтри для води, зв'язавши свій обліковий запис Amazon з додатком LG ThinQ.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Кожний новий продукт у лінійці InstaView включає інноваційні технології LG, що забезпечують свіжість, - LINEARCooling™ та DoorCooling +™.

Технологія LINEARCooling зводить до мінімуму коливання температури, які є основною причиною псування продуктів.*** Одночасно технологія DoorCooling+ рівномірно охолоджує всю холодильну камеру, розподіляючи потужний потік повітря з розташованого вгорі вентиляційного отвору.****

LG Craft Ice™, який дебютував у минулому році в холодильниках InstaView та French-Door, тепер з'явиться і в холодильниках Side-by-Side та InstaView у 2021 році. Створені системою LG Craft Ice дводюймові крижані кульки, що повільно тануть, надають напоям чудовий вид і охолоджують їх.

«Популярність побутової техніки LG в цей важкий рік стала для нас повною несподіванкою, - повідомив Лю Дже-Чеол, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. «Ми скористалися зростанням інтересу споживачів і розширили межі інновацій в побутовій техніці, щоб у 2021 році випустити цікаві продукти».

Лінійка холодильників LG InstaView 2021 року представлена ​​на віртуальному виставковому стенді LG на виставці CES 2021, яка розпочнеться 11 січня.