Вже на самому початку 2021 року ринок поповниться кількома цікавими новинками. Щоб детальніше познайомитися зі смартфонами 2021 року пропонуємо нашим читачам прочитати про їх заявлені характеристики. Найпривабливіші новинки і їх особливості.

Xiaomi Mi 11

Представники лінійки Xiaomi Mi 11 обіцяють стати одними з перших смартфонів з новим чіпсетом Snapdragon 888 під капотом. Смартфон отримав 6,81-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2K, підтримкою технології HDR10 + і частотою відображення картинки до 120 герц. Екран має максимальну яскравість 1550 ніт.

Пристрій виявився першим на ринку, він вийшов з флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 888. Девайс має вісім гігабайтів оперативної пам'яті в мінімальній конфігурації, і 128 або 256 гігабайт вбудованої пам'яті.

Xiaomi Mi 11, фото: khabarban.com
Xiaomi Mi 11, фото: khabarban.com

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Mi 11 отримав потрійну камеру на 108, 13 і 5 мегапікселів. Телефон оснащено акумулятором ємністю 4600 міліампер-годин. Пристрій має підтримку бездротової зарядки потужністю 50 ватт.

Новий апарат буде доступний у продажу в день анонса. Вартість базового Mi 11 з вісьмома гігабайтами оперативної і 256 гігабайтами вбудованої пам'яті складе близько 17 000 гривень.

Samsung Galaxy S21

З року в рік південнокорейський бренд в січні представляє оновлену флагманську лінійку. Модельний ряд Samsung Galaxy S21 складатиметься з трьох апаратів: S21, S21 + і S21 Ultra. Останній отримає підтримку стилуса S Pen, як в Galaxy Note, а також найбільший екран з діагоналлю 6.8 дюймів і роздільною здатністю 2к. Два апарати задовольняються панелями поменше - 6.2 дюйма в S21 і 6.7 дюймів у версії з приставкою плюс.

Samsung Galaxy S21, фото: khabarban.com
Samsung Galaxy S21, фото: khabarban.com

В якості процесорів буде задіяно новітні Snapdragon 888 або Exynos 2100, в залежності від регіону. Топовий представник лінійки отримає квадрокамеру, інші два пристрої - потрійну.

Honor V40

Апарат буде представлено вже в січні. Окрім флагманського процесора, ємного акумулятора та інших властивих преміальним пристроям характеристик, у смартфона є ще один солідний козир в рукаві. Судячи з чуток, модель отримає екран з найшвидшим відгуком у світі. Точні цифри не повідомляються, але вони будуть краще, ніж у нинішніх лідерів в цьому питанні - Xiaomi Black Shark 3 і Asus ROG Phone 3. В обох апаратів це значення дорівнює 270 Гц.

Honor V40, фото: khabarban.com
Honor V40, фото: khabarban.com

Також відомо, що у дисплея моделі буде вигнуто краї. Діагональ - 6.72 дюйма при роздільній здатності FHD +. В якості процесора буде задіяно Dimensity 1000+, чіпсет, аналогічний по потужності Snapdragon 865. Також смартфон має 66-ватну провідну і 45-ватну бездротову зарядку.

Раніше повідомляли, годинники Apple Watch Series 7 від Apple навчили визначати артеріальний тиск.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безпілотні автомобілі для безконтактної доставки.

Знай.uа писав, названо список найнебезпечніших гаджетів, які таємно збирають на вас досьє.