Новий сюжет, ігровий процес і подробиці бою, які ми змогли побачити в демонстрації ігрового процесу Resident Evil 8

Capcom нарешті представив нам геймплей Resident Evil 8, який ми всі чекали, і це було чудово. Кадри були випущені в рамках демонстрації Resident Evil Village Showcase, цифрової події, яка обіцяла розкрити плани видавця щодо 25-річчя Resident Evil і подробиці запуску частини 2021 року. Якщо вам потрібна допомога в розгляді всіх деталей, ви потрапили в потрібне місце.

Шанувальники минулих ігор Resident Evil, без сумніву, вловили деякі з найсерйозніших зворотних викликів, особливо всі способи, якими Village віддає данину поваги Resident Evil 4. Але для тих з вас, хто новачок у серії (або просто хоче трохи нагадування), ми переглянули кожен кадр вітрини Resident Evil 8, щоб розкрити якомога більше деталей, сюжетних моментів і нових функцій. Давайте розглянемо їх.

1. Треба сказати: Resident Evil 8 приголомшливий

Resident Evil Village
Resident Evil Village

З цього нового погляду на Resident Evil 8 потрібно виділити безліч деталей ігрового процесу, але варто згадати, як чертовски добре вона виглядає. Під час демонстрації було підтверджено, що Resident Evil 8 вийде на PS4 і Xbox One, але ясно, що гра отримає нове життя на ПК, PS5 і Xbox Series X. освітлення, зокрема, виглядає неймовірно, намагаючись підкреслити бездоганну увагу до деталей у всьому, від зброї і ворогів, до двох ключових налаштувань Resident Evil 8 – готичної села і багато прикрашеного замку Дімітреску.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

2. Ви на полюванні

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Capcom тримає цю історію в найсуворішому секреті, але ми знаємо, що Ітан Уінтерс (повернувся з Resident Evil 7) намагатиметься відрізнити факти від вигадки в Resident Evil 8. У всіх трейлерах ми бачили різні зображення, які може або не може бути правдою. Зокрема, легендарний колишній S. T. A. R. S. оперативник Кріс Редфілд кидає Ітана вмирати, вбиває його дружину Мію і викрадає свою маленьку дитину. Це правда чи ілюзія? У будь – якому випадку, Ітан виконує місію повернення своєї дочки до Resident Evil 8-швидше за все, на ім'я Роза, яка була захована в замку Дімітреску, якщо вірити індикатору місії, який ми помітили в трейлері.

3. Це гонка на час

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Вам потрібно діяти швидко, якщо ви хочете повернути дочку. Що стосується деталей, які нам вдалося розкрити, село піддається облозі цілого ряду надприродних загроз, як тільки дзвонять дзвони замку, наражаючи на небезпеку вас і інших жителів, що живуть там. Згадка про церемонію в діалозі і зникнення вашої дочки може бути не випадковим, тому цілком ймовірно, що Ітан буде бігти наввипередки з часом, щоб повернути Роуз свій розум. Так, і дайте відсіч Орді жахливих відьом, які, без сумніву, проведуть більшу частину гри, провокуючи вас.

4. Знайомство з леді Дімітреску і трьома відьмами.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Три відьми сумно відомі у фольклорі. Враховуючи атмосферу народного жаху Resident Evil 8, можливо, не дивно, що тут з'являється інтерпретація Capcom про норовливих сестер. Ці троє мають здатність перетворюватися в зграї комах, і у кожної є відмінні способи атаки, що робить їх серйозною загрозою. Але це не єдині персонажі типу босів, про які вам потрібно турбуватися; всі троє повідомляють про свою матір, леді Дімітреску, яка, здається, має намір пограти з нами в ігри. "Ітан Уінтерс, ти уникнув ідіотського погляду мого молодшого брата, чи не так?"- оголошує вона, додаючи:"Давай подивимося, який ти особливий".

5. Resident Evil 8, можливо, знайшла свого Джека Бейкера.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Цього брата-ідіота, про якого згадує леді Дімітреску, майже напевно звуть Гейзенберг. Якщо ви уважно подивитеся на вітрину, ви побачите, що персонаж навпроти Ітана в ковбойському капелюсі, плащі і сонцезахисних окулярах – справжній образ для полювання на відьом. Ах так, ще він з легкістю володіє чертовски масивним дворучним молотком; ви також помітите, що об'єкти навколо нього теж левітують, що вказує на те, що він теж володіє паранормальними здібностями, такими як відьми. Гейзенберг цілком може бути версією Джека Бейкера з Resident Evil 8. Антагоніст, якого ви зустрінете на ранньому етапі (в даному випадку в селі), який, мабуть, нестримний, абсолютно безжальний і являє собою лише зникнення пекла, яке ми зустрінемо пізніше в грі.

6. Схоже, витоки були правдою!

Resident Evil Village
Resident Evil Village

У цьому розділі ми збираємося з'єднати деякі точки між витоками минулого року і тим, що ми бачили в презентації. У ранніх версія гри були легендарні лиходії, яких не можна було вбити, їх можна було тільки тимчасово підпорядкувати, щоб дати вам час втекти; ймовірно, це роль трьох відьом, тільки вони також перетворяться на комах-вбивць, якщо Ви тимчасово переможете одну з них. Так що якщо ви чуєте сміх відьми, вам краще почати бігти в протилежному напрямку.