Відомий український дизайнер і модельєр розповів, що має бути в осінньому гардеробі кожної дівчини Plus size. Лайфхаки і секрети від Андре Тана.

Новий пост з порадами він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідає про всі новинки зі сфери моди, що зараз актуально, і які речі можна носити в різні пори року.

Цього разу він вирішив розповісти про осінній гардероб, який підійде жінкам Plus size.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

На першому місці опинився брючний костюм. Справжній маст-хев на всі часи, головне-дотримуватися кількох простих правил при його виборі. Почнемо з штанів. Найбільш вигідно на пишних дівчатах будуть виглядати прямі моделі. Зверніть увагу на штани зі стрілками або будь-який інший вертикальної обробкою. Піджак повинен бути структурний, добре тримає форму.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також, Андре Тан рекомендує вибирати светри і кардигани без великої в'язки. Тільки лаконічний трикотаж, на якому немає зайвого декору. Це стане відмінною базою для гардеробу цієї осені. Також, можна спробувати джемпер з кашеміру.

Про жіночність в холодну пору року забувати також не варто. Спідниці, сукні з осінніми черевиками або чобітьми виглядають досить стильно. Сам дизайнер радить спідницю плісе з щільних тканин.

Тренч відмінно впишеться в гардероб, як і звичайне пальто. Не рекомендується тільки брати модель"кокон".

Взуття. Слідкуйте, щоб верх ботильонов і чобіт не закінчувався на найширшому місці ваших ніг (литок або щиколоток). А зробити їх візуально стрункішою допоможуть моделі з широкою халявою або вільним верхом.

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.