Не так давно компанія Apple представила свій новий флагманський смартфона iPhone 13. Він вже надійшов у продаж, і користувачі в захваті від нових функцій гаджета. Однак, що буде з торішніми смартфонами.

Експерти запевняють, що найближчим часом новий смартфон знайти за адекватною ціною буде досить складно, так як всі хочуть заробити. А ось, ті хто не женеться за модою, можуть придбати собі iPhone 12, і ціни на нього стрімко належний піти вниз.

iPhone 12 Pro, скріншот
iPhone 12 Pro, скріншот

В Індії, до слова, смартфони завжди коштують дорожче, ніж в США і більшості країн світу, тому iPhone 12 там почали продавати зі знижкою вже зараз. За нього просять там 590 доларів, і зовсім скоро, в рамках розпродажів Flipkart Big Billion Days і Amazon Great Indian Festival, ціни стануть ще значно нижче.

iPhone 12. скріншот
iPhone 12. скріншот

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що зараз в країні за новенький смартфон просять від 950 доларів - це ціна на iPhone 13 mini. За звичайний 12 вже від 1085 до 1500, в залежності від об'єму пам'яті.

Найдорожчим на сьогоднішній день є iPhone 13 Pro Max з 1 ТБ пам'яті - практично 2500 доларів. Саме тому знижки на торішній флагман виглядають досить привабливими, практично в 2 рази дешевше.

iPhone 13, скріншот: YouTube
iPhone 13, скріншот: YouTube

В Україні різні компанії також вже почали продавати нові смартфони. Ціни також набагато вищі, ніж у США, однак, експерти стверджують, що вони почнуть падати вже найближчим часом, ближче до Нового року. На минулорічні флагмани також готуються знижки.

офіс Apple в Україні, фото з соцмереж
офіс Apple в Україні, фото з соцмереж

Нагадаємо, що на iPhone 13 вже навчилися підробляти упаковки, захисна смужка - не гарантія

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone

Також портал Знай.ua писав, що електрокар за ціною iPhone 12 надійшов у продаж: українцям доведеться прощатися з євробляхами