Стало відомо про те, що користувачі iPhone, які оновилися до нової версії операційної системи iOS 15 зіткнулися з проблемами. Почали зникати важливі фотографії.

Про це повідомляє Західне видання MacRumors. Скарг про зникнення з пристроїв фотографій з кожним днем стає все більше, і публікуються вони на спеціальному форумі від Apple.

Як наголошується в повідомленнях, найімовірніше проблема пов'язана з вбудованим месенджером під назвою iMessage, який отримав з новою версією масштабне оновлення.

iOS 13
iOS 13

Якщо Зберегти звідти фотографію в галерею, а після цього видалити повідомлення, тоді фотографія пропаде з вашого пристрою. Користувачі переконують, що так бути не повинно, тому просять компанію вирішити проблему в наступних прошивках.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ця проблема хоч і не значна, але, викликає у користувачів смартфонів побоювання, адже, вони можуть випадково позбутися важливих фотографій. У багатьох функція резервного копіювання включена автоматично, і раптом щось пропаде все.

iOS, фото: Apple
iOS, фото: Apple

Експерти далі відзначили, що це проблема не тільки в iOS 15 є, але і в бета-версії 15,1, яка повинна боротися з проблемами.

"До тих пір, поки ця помилка не буде виправлена, якщо ви завантажили фотографії з програми iMessage, ви повинні переконатися, що зберегли повідомлення в iMessage і не видалили його, щоб запобігти автоматичному зникненню фото з ваших пристроїв" - кажуть фахівці.

iOS, фото: Apple
iOS, фото: Apple

Раніше компанія Apple вже визнала ряд проблем, які існують не тільки в новій версії операційної системи, але і в смартфонах теж. Багато скарг є щодо стрімінгового сервісу Apple Music, за який користувачі платять додатково.

Нагадаємо, що на iPhone 13 вже навчилися підробляти упаковки, захисна смужка - не гарантія

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone

Також портал Знай.uа писав, що електрокар за ціною iPhone 12 надійшов у продаж: українцям доведеться прощатися з євробляхами