Не встигли користувачі насолодитися всіма принадами і функціями нового iPhone 13, так в мережі почали з'являтися чутки про наступний флагман компанії Apple. Які рекорди будуть побиті цього разу.

Справа в тому, що судять по всьому, наступне покоління смартфонів Apple отримає рекордну для ринку смартфонів кількість вбудованої пам'яті. Якщо в iPhone 13 максимум дорівнює 1 терабайту, що теж рекорд, то наступний смартфон вже можна буде придбати з вбудованою пам'яттю в два терабайти.

IPhone 13 Pro, фото: Apple
IPhone 13 Pro, фото: Apple

Також, інсайдерське джерело розкрило деякі інші подробиці про майбутній телефон преміальної компанії. Вони стимулюють виробників nand-пам'яті створити дешевші модулі пам'яті для iPhone 14.

Зараз використовують модулі TLC, у яких менше об'єм пам'яті, однак, при цьому більш швидкий і тривалий життєвий цикл. Майбутні модулі дозволять розширити пам'ять ще більше, щоб користувачам точно вистачило на весь час використання, і ще й залишилося.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

IPhone 13 Pro, фото: Apple
IPhone 13 Pro, фото: Apple

iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max перші в світі смартфони, які мають максимальний об'єм пам'яті терабайт, і користувачі кажуть, що це дуже багато, і неможливо повністю забити стільки місця. Тому, чи користуватиметься це попитом у майбутньому - ще невідомо.

До слова, очікуються також зміни в дизайні, так як вже три роки поспіль в цілому кардинальних змін немає. Все ті ж камери, все той же дизайн. Головна відмінність-начинка.

Apple, фото: Знай.ua
Apple, фото: Знай.ua

Дозвіл камери також зазнає змін, так як за чутками тужа збираються встановити модуль в 48 мегапікселів, що дозволить робити кадри більш якісними. Хоча, у Apple з цим проблем немає, і користувачі називають камери в їх смартфонах кращими на ринку. А ось версії Mini в наступному році може вже не бути, адже, вони не користуються попитом серед споживачів.

Нагадаємо, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма"

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото