Far Cry 6-одна з найбільш очікуваних ігор 2021 року, і хоча Ubisoft всіх обрадувала своїм запуском, це стане кошмаром навіть для ПК нинішнього покоління, передає портал spadebee.com.

Dsogaming провела тестування гри, і результати в кращому випадку шокують. Незважаючи на використання обладнання вищого покоління, вони навіть не змогли отримати 60 кадрів в секунду при роздільній здатності 1080p! Це здається страшним, особливо для користувачів ПК з низьким рівнем продуктивності, оскільки гра здається надзвичайно однопотоковою і трохи займає в процесорі.

Для тестування використовувалися установки Intel i9 9900K з 16 ГБ пам'яті DDR4 на частоті 3600 МГц і NVIDIA RTX 3080 з останніми драйверами. Максимум, якого вони змогли досягти, зробити 60 кадрів в секунду на 1440p Ultra.

Також її протестували на Intel Core i7 3930K і результат плачевний - гра все також погано співвідноситься з цією технікою. Загрузке всього 40% ЦП, а також всього 60% використання графічного процесора. Завантаження всього 40% ЦП, а також всього 60% використання графічного процесора. Ви вже можете бачити, до чого ми йдемо з результатами роботи на застарілому обладнанні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадавши, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма". Після оновлення онлайн-магазину 15 вересня, стало відомо, що придбати торішні iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото.Найімовірніше проблема пов'язана з вбудованим месенджером під назвою iMessage.