Відома американська акторка Лілі Коллінз, зірка серіалу "Емілі в Парижі" не так давно вийшла заміж. Хто став обранцем улюблениці мільйонів, і яка у них історія кохання.

На початку вересня дівчина поділилася весільними фотографіями - вона вийшла заміж за 38-річного режисера і сценариста Чарльза Макдауелл. Пропозиція була зроблена більше року тому, проте через складну ситуацію в світі і щільний графік вирішили почекати.

Все літо Лілі Коллінз була зайнята зйомками нового сезону серіалу "Емілі в Парижі", які пройшли у французькій столиці. Відразу після повернення назад в Сполучені Штати Америки почалася старанна Підготовка до весілля, і 4 вересня це сталося.

Популярні новини зараз
Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

32-річна акторка пройшлася до вівтаря в шикарній сукні силуету "русалочка" від всесвітньо відомого бренду Ralph Lauren.

"Я ніколи не хотіла належати комусь більше, ніж зараз хочу тобі. Я стала твоєю дружиною. 4 вересня 2021 року ми офіційно стали "вічністю" один одного. Я люблю тебе безмірно, Чарльз Макдауелл " - йдеться в повідомленні під постом в Instagram.

Познайомилася пара під час зйомок фільму "Позолочена лють". Тоді, в 2019 році і почалися їхні стосунки, які переросли в дещо більше. Через рік було зроблено пропозицію.

Сама Лілі розповідала в одному зі своїх інтерв'ю, що це була точно любов з першого погляду, адже, вона відразу вирішила, що хоче вийти за нього заміж.

Їх пов'язало те, що вони діти відомих батьків, і як ніхто знають, що складно домогтися успіху самостійно, адже люди все одно будуть говорити, що їм допомогли, і в цьому їх заслуги немає.

Лілі Коллінз народилася в родині відомого музиканта Філа Коллінза і топ-моделі Джилл Тевелман. Її обранець - син британського актора Малкольма Макдауелла.

Їх весільна церемонія була урочистою і невеликий, зібралися тільки найближчі друзі і родичі. У коментарях під постом з весільними фото було багато здивувань від друзів, які навіть ні про що не підозрювали.

До слова, прем'єра другого сезону серіалу "Емілі в Парижі" відбудеться вже 22 грудня.

Нагадаємо, що зірка "Емілі в Парижі" показала все, надівши прозору спідницю

Також, чим закінчиться історія авантюристки з Чикаго Емілі Купер

Раніше повідомляли, що зiрка "Емілі в Парижі" показала все, надівши прозору спідницю