Щорічний турнір з Dota 2 The International пройде в Сінгапурі в жовтні цього року. Хоча в минулому Valve вже проводила the International в США, Канаді, Китаї, Німеччині та Румунії, це перший раз, коли глобальне кіберспортивне змагання прямує в країну Південно-Східної Азії.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Valve дражнила майбутню подію в твіті, але не надала ніяких додаткових подробиць, крім місця і дати. Турнір відомий своїми дуже щедрими нагородами: команда-переможець минулих років отримує частину призового фонду в розмірі 40 мільйонів доларів. Ця велика сума фінансується за рахунок внутрішньоігрових покупок, зроблених спільнотою Dota 2, і з роками вона тільки продовжує зростати. Ми не знаємо, скільки буде розіграно на конкурсі в цьому році, але, швидше за все, нам не доведеться довго чекати, щоб дізнатися.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після перенесення події 2020 року в Стокгольмі, Швеція, через пандемію COVID-19, The International повинен був нарешті дебютувати в Швеції в минулому році. Однак через проблеми зі шведською владою плани провалилися, і Valve довелося перенести захід в Бухарест, Румунія. У Бухаресті теж все пішло не так, як планувалося, оскільки Valve провела змагання без живої аудиторії через сплеск випадків COVID-19. Незрозуміло, чи буде Valve приймати будь-які запобіжні заходи щодо COVID - 19 на змаганнях цього року, і Valve не відразу відповів на запит The Verge про коментарі.