V Rising набрала мільйон гравців рівно через тиждень після запуску в Steam. Ця кількість може здатися просто неймовірним, однак це так.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Офіційний твіттер-аккаунт гри підтверджений раніше сьогодні: "1 000 000 вампірів повстали зі свого сну", - йдеться в оголошенні. "Спасибі всім за участь у цьому досягненні!"

V Rising швидко піднялася на вершину списку бестселерів Steam, і всього за три дні було продано 500 000 копій. Цей темп майже не змінився - розробник Stunlock Studios, раніше найбільш відомий завдяки Battlerite, продав ще 500 000 копій за чотири дні.

V Rising
V Rising

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вибуховий запуск V Rising трохи сповільнився за останні кілька днів, але тільки так, як технічно могла б сповільнитися ракета, що пробиває шари нашої атмосфери. Згідно Steam Charts, його пікова кількість гравців за 24 години становить 135 042 гравця, що робить його одним з найпопулярніших ігор в магазині і лише трохи відстає від свого рекордного піку в 150 645 чоловік.

На момент написання статті в V Rising одночасно грали 124 572 гравця, що ставить його на сьоме місце в Steam відразу після Destiny 2, яка в даний час святкує запуск сезону привидів і випуск Сонячної 3.0 — обидві великі нічиї для того, що вже одна з найбільших ігор Steam.

V Rising
V Rising

Нестримний успіх V Rising застав Stunlock Studios зненацька, і розробники все ще працюють над тим, щоб якимось чином взяти під контроль раптово масштабну гру. В даний час студія працює над вдосконаленням інструментів для цензури та модерації, наприклад, для «боротьби з домаганнями та дискримінацією».