Disney Dreamlight Valley - нова симуляція пісочниці, повністю просочена пилом ельфів Disney. Можливо, ви вже чули, як ігри порівнюють з Animal Crossing, з різною точністю, але це схоже на справжню угоду з доданим Wall-E.

Відповідний пост розмістили на порталі «gamesradar»

"Ми хотіли створити щось свіже, щось нове, і саме тому ми створили цей гібрид між симулятором життя та пригодницькою грою", - пояснює Манеа Кастет з Gameloft.

"Це суміш того, що вам подобається в грі-симуляторі життя, і того, що ви бачите в таких іграх, як Monkey Island і старих шкільних іграх, де вам потрібно заново пережити пригода і вирішити головоломки і загадки".

Disney Dreamlight Valley
Disney Dreamlight Valley

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як ви могли здогадатися по всіх цих інструментах, в грі набагато більше дій. Вашу кирку можна використовувати для видобутку корисних копалин, диких тварин, таких як кролики, можна приручити, щоб вони стали вашими компаньйонами, і в кожному окремому біомі є нові інгредієнти і ресурси, які ви можете приготувати і виготовити. Тут є пляжі, ліси, пейзажі в стилі «Холодного серця» і савани Короля Лева. Castet показує нам риболовлю за допомогою Гуфі.

Disney Dreamlight Valley
Disney Dreamlight Valley

"У кожного персонажа є своя поведінка, свій невеликий розклад. Для нас, коли ми говоримо про моделювання життя, найважливіша частина - це дійсно "життя" симуляції життя. Звичайно, ви можете займатися пісочницею і годинами ловити рибу, приготування і садівництво, але ми хочемо поговорити про самих персонажів, тому що вони дійсно особливі в нашій грі".

"Світ Діснея - це маленький міхур фільмів Діснея або Піксара", - говорить Кастет. "Ви зможете зустріти відомих персонажів з фільму, а потім повернути їх у долину".