Якщо ви шанувальник Final Fantasy, сьогоднішня стаття про стан гри для вас. Сьогодні Square Enix розкрила трохи більше інформації про Final Fantasy XVI.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

У новому трейлері ми вперше познайомимося з бойовими діями в реальному часі, які нагадують те, чим Клауд і його банда займалися в Final Fantasy VII Remake. Трейлер також показує більше таємничих ейконів, могутніх монстрів, які нагадують заклики минулих фантазій Final Fantasies і, здається, живуть в людях-контролерах, званих домінантами. Схоже, що дружба з цими домінантами або боротьба з ними стануть основою сюжету гри.

Final Fantasy XVI була показана в 2020 році з кривавим трейлером, який не був схожий ні на що з зазвичай яскравого і обнадійливого серіалу. Всіма улюблений Наокі Йошіда — креативний директор гри, що дає шанувальникам серії надію, що ця однокористувальницька гра буде більше схожа на визнану критиками MMORPG Final Fantasy XIV (яку також очолює Йошіда), а не на розчаровує критиків, але все ж блискучу Final Fantasy XV. Йошида пообіцяв, що новини про гру з'являться десь навесні 2022 року після того, як пандемія затримала графік її випуску на шість місяців. У рамках цієї обіцянки Йошида заявив, що Square Enix розпочне інтерв'ю з пресою в найближчі місяці, сподіваючись поділитися ще більшою інформацією про Final Fantasy XVI.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Final Fantasy XVI є ексклюзивом для PlayStation 5 і вийде влітку 2023 року.

Нагадаємо, що у мережі повідомили дату виходу нової гри Володар перстнів.