У мережі з'явилася нова дивовижна інформація, в якій йдеться про нове творіння такого технічного гіганта, як Sega. Стало відомо, що Sega випускає новий мініатюрний Mega Drive.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «theverge»

Схоже, що тенденція міні-консолей ще не закінчилася. Sega анонсувала продовження свого мініатюрного Mega Drive (також відомого як Sega Genesis), і в ньому будуть представлені як ігри на картриджах, так і назви з надбудови Mega CD. У загальній складності крихітна консоль включатиме 50 вбудованих ігор, включаючи Silpheed, Shining Force CD, Sonic The Hedgehog CD, Virtua Racing і Shining in the Darkness.

На жаль, на даний момент пристрій анонсовано тільки для Японії. Очікується, що воно буде запущено 27 жовтня за ціною 9 980 ієн (близько 75 доларів).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мініатюрні ретро-консолі були в моді кілька років тому, після приголомшливого успіху NES mini в 2016 році. Nintendo пішов за цим прикладом з крихітною SNES, і Sony зробила далеко не зоряну версію оригінальної PlayStation. Хоча Sega трохи запізнилася з грою, вона випустила, мабуть, кращу міні-консоль на сьогоднішній день зі своєю попередньою Mega Drive/Genesis в 2019 році.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про ремейк культової гри Резидент Евіл.

Як раніше повідомляв портал "Знай", компанія Соні заявила, що хоче, щоб половина її ігор виходили на ПК і мобільні пристрої.