Сьогодні Розробник DICE представив "нульову годину", Відкладений перший сезон Battlefield 2042, свого проблемного футуристичного військового шутера.

Відповідний пост розмістили на порталі «kotaku»

"Нульова година" представить нову карту під назвою "Експозиція", розташовану серед скель на західному кордоні Канади і США. Він також додасть нового фахівця, Евеліну Лис, у якої є ракетна установка.

Battlefield 2042 дійсно потребує того, щоб цей сезон пройшов добре. Вперше випущений в листопаді 2021 року для консолей і ПК, багатокористувацький шутер був таким же хаотичним і непередбачуваним, як і попередні Ігри Battlefield . Він також вніс ряд змін у форму, представивши "фахівців " на основі персонажів і додавши підтримку 128 гравців на ПК і консолях наступного покоління, створюючи відчуття, що гравці дійсно просто гвинтики в масштабній битві.

Battlefield 2042: скрін з відео
Battlefield 2042: скрін з відео

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Але через безліч помилок і помітного відсутності функцій — навіть таких елементарних речей, як голосовий чат і табло — кількість гравців швидко зменшилася. Минулого місяця DICE відключила режим "прорив" на 128 гравців — розрекламований плейлист тільки для наступного покоління, який був одним з основних маркетингових пунктів гри. Дорожня карта на наступні 12 місяців містить функції та незначні виправлення, які повинні були бути внесені під час запуску, що також вказує на те, що гра була випущена незавершеною.

Видавець EA повідомив, що сезони Battlefield 2042, які доступні як у безкоштовній, так і в платній преміум-версіях з бонусним контентом, триватимуть близько трьох місяців. План, принаймні спочатку, полягав у випуску чотирьох сезонів за "рік служби", але в лютому EA відсунула перший сезон кілька місяців тому, тим самим відсунувши назад всю часову шкалу.

Поки неясно, чи пожвавить «нульову годину» базу гравців Battlefield 2042. На момент написання цієї статті, згідно з базою даних Steam Charts, за останні 24 години в грі було 4000 одночасних гравців, що становить приблизно 4% від її пікового значення за весь час. Під час стріму глядачі спамили чат YouTube криками «повернення», «нульовий контент».