Другий рік поспіль Netflix присвячує цілий тиждень новим оголошенням. Geeked Week повернувся в 2022 році, і кожен день присвячений новій темі. Він починається з телевізійного шоу в понеділок, а потім переходить до фільмів, анімації, «дуже дивних справ» та ігор. Загалом, буде за чим стежити.

Відповідний пост розмістив на порталі «theverge»

ПРИНЦ-ДРАКОН ПОВЕРТАЄТЬСЯ В 4 СЕЗОНІ

Шанувальники "Принца драконів" довго чекали — 3-й сезон завершився ще в 2019 році. Але новий трейлер показує те, що називають "наступною фазою саги" фентезійної історії. Він називається "таємниця Ааравоса", хоча поки не повідомляється, коли він почне транслюватися.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ПЕРШИЙ ПОГЛЯД НА ENTERGALACTIC

Entergalactic-чудовий мультсеріал від Кіда Каді і Кенії Барріс (творець Black-ish). Перший трейлер не тільки демонструє, наскільки він стильний, але і розкриває набір голосів. Прем'єра серіалу очікується цієї осені.

МУЛЬТСЕРІАЛ ДЖУНДЖІ ІТО В РОЗРОБЦІ

Тут не так багато подробиць, але Netflix анонсував новий мультсеріал від культового творця хоррор-манги Джунії Іто. Ви можете дізнатись про його характерний стиль за жахливими книгами, такими як "Ге" та "Узумакі", "Маніяк Дзюндзі Іто: Японські страшні казки", і він з'явиться на Netflix у 2023 році. А поки ви можете подивитися, як Іто базікає про свою роботу у відео. високий.

CYBERPUNK: EDGERUNNERS НАРЕШТІ ВИХОДИТЬ

Netflix завершив свою анімаційну презентацію довгоочікуваним першим поглядом на Cyberpunk: Edgerunners, Аніме-побічний продукт гри Cyberpunk 2077 від CD Projekt Red. Також важливо: тепер ми знаємо, що дебют серіалу очікується у вересні.

У НОВОМУ ТРЕЙЛЕРІ "МОРСЬКОГО ЗВІРА" Є БОЙОВИК, ДРАМА І МОРСЬКІ ЗВІРІ.

"Морський звір" являє собою досить великий стрибок від Netflix, що йде віч-на-віч з Disney, коли справа доходить до анімаційних блокбастерів. Його поставив Кріс Вільямс, який раніше був режисером "Великого героя 6" і працював сценаристом "Моани", а останній трейлер наповнений безліччю дій та інших морських забав. Є навіть миле блакитне істота. "Морський звір" повинен вийти на Netflix 8 липня.

ШВИДКИЙ ПОГЛЯД НА ТРОЛЯ

Netflix оголосив про новий фільм про монстрів у прямому ефірі під назвою "Троль", і, хоча оригінальний тизер короткий, його більш ніж достатньо, щоб зрозуміти сенс фільму — і наскільки великий цей троль насправді. У "Троля" в даний час немає дати прем'єри.

КОРОТКИЙ ОГЛЯД КУНСТКАМЕРИ ГІЛЬЄРМО ДЕЛЬ ТОРО

Перший тизер хоррор-антології насправді не показує багато чого з того, що ви можете очікувати, але в ньому детально описані деякі ключові імена, що стоять за проектом. У той час як сам дель Торо є шоураннером і виконавчим продюсером, йому вдалося найняти деяких відомих сценаристів і режисерів з таких фільмів, як «Менді», «Порожня людина» і «Сплайсинг». Тим часом, в Пасажі з'являються нові актори: Ерік Андре, Софія Бутелла, Ісмаель Крус Кордова, Руперт Грінт, Кейт Мікуччі і Шарлін Йі. У серіалу немає дати виходу, але очікується, що він дебютує в цьому році.

ПІСОЧНИЙ ЧОЛОВІК ВІД NETFLIX ПРОКИДАЄТЬСЯ І МРІЄ ПРО СВОБОДУ В НОВОМУ ТРЕЙЛЕРІ

Нарешті, ми належним чином поглянемо на екранізацію улюбленого Ніла Геймана «Пісочного людини». Новий трейлер однаково похмурий і мрійливий, а також містить невеликі Новини: шоу вийде на Netflix 5 серпня.

RESIDENT EVIL ВІД NETFLIX ВИПУСКАЄ СОБАКУ-ДЕМОНА В ОСТАННЬОМУ ТРЕЙЛЕРІ

Це не перший раз, коли ми бачимо серіал Resident Evil від Netflix в прямому ефірі. Але найновіший трейлер дійсно пропонує щось дуже важливе: погляд на деяких жахливих нежиті собак.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що мільйони зарядних пристроїв на іРһопе перестануть працювати.