Ні для кого не секрет, що Infinity Ward працює над продовженням Call of Duty: Modern Warfare 2019 року, і тепер студія, нарешті, представляє свій наступний блокбастер.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Ось як Infinity Ward описує установку: "Modern Warfare ll продовжує діяти як продовження Modern Warfare (2019), оскільки нещодавно сформована оперативна група 141 стикається з величезною глобальною загрозою в рамках кампанії місій, які розсовують межі ігрового процесу. Дія переносить гравців по всьому світу, оскільки Цільова група 141 працює над нейтралізацією терористичної змови і нападу на США, охоплюючи місця по всьому світу. Нова загроза задумує створити хаос всередині кордонів США, і оперативна група 141 повинна об'єднатися, незважаючи ні на що".

Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри
Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри

Гравці будуть боротися пліч-о-пліч з найбільш знаковими персонажами Modern Warfare, включаючи капітана Прайса, примари, Соупа, Газа і Ласвелла, а також зіткнуться з безліччю нових смертоносних союзників, таких як мексиканський спецназ, полковник Алехандро Варгас і противники, причаїлися з найтемніших куточків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри
Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри

У превью для преси перед анонсом глава со-студії Infinity Ward Патрік Келлі пояснив: "Ми розповідаємо вигадані історії. Але він натхненний реальними військовими подіями, які формують світ, в якому ми живемо. Для мене це делікатне питання, тому що з урахуванням подій, що відбуваються у світі, війни на Україні, для мене важливо, щоб ми були чутливі до цього".

Він пояснив, що однією з цілей було представити персонажів гри як "героїчних, але в той же час і людяних". Ця філософія, здається, відрізняється від попередньої Modern Warfare, яка мала тенденцію до більш сенсаційного зображення війни.

Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри
Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри

Тим часом в багатокористувацькій грі будуть представлені як великомасштабні карти для великої кількості гравців одночасно - студія каже, що вони багато чому навчилися, створюючи карту Верданск для Королівської битви Call of Duty: Warzone, — так і більш дрібні, призначені для шести проти шести. Також є те, що студія описує як «розвинений режим гри для спецоперацій з тактичним спільним ігровим процесом».

Крім цього, в рамках офіційного анонсу Modern Warfare II Activision також підтвердила, що Call of Duty: Warzone вийде на мобільні пристрої.

Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри
Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри

Варто відзначити, що є і офіційна заява самого видавця: "28 жовтня знаменує собою новий початок для Call of Duty, починаючи з виходу Modern Warfare II. Незабаром після цього буде запущена абсолютно нова Warzone як розширення Всесвіту Modern Warfare II. Разом з ним приходять нові технології, нові функції і новий ігровий процес, які ідеально поєднуються один з одним. Протягом усього часу ми брали до уваги широкий спектр відгуків спільноти. Щоб повністю передати цей сучасний досвід, Warzone 2.0 включатиме новий контент і системи Modern Warfare II з абсолютно новим прогресом і інвентарем. Сьогоднішня зона бойових дій продовжуватиметься як окремий досвід, який включатиме в себе продовження прогресу гравця та інвентарю в цьому досвіді Warzone".