Зловісні мерці: гра вже тут і обіцяє геймерам нервові, залиті кров'ю розраховані на багато користувачів дії.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Evil Dead: The Game нарешті вийшла, і геймери з нетерпінням чекають нової версії популярного жанру асиметричних багатокористувацьких ігор.

Заснована на божевільному однойменному фільмі Сема Реймі 80-х років, Evil Dead являє собою хоррор-гру на виживання для п'яти гравців в дусі «смерті при денному світлі».

У ньому чотири людські персонажі об'єднуються проти могутнього ворога, керованого людьми, в мережі, з класичною зброєю, монстрами і оточенням з класичного фільму. У "Зловісних мерцях: гра" можна побачити, як геймери розбризкують віртуальну кров на тисячах екранів.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Evil Dead: The Game: скрін гри
Evil Dead: The Game: скрін гри

Martha is Dead: піддана цензурі Sony за "Екстремальний" контент

Martha is Dead вийшла тільки в березні цього року, але вже потрапила в топ списків цензорів за «крайнє» насильство і сексуальний зміст.

Дія цієї психологічної хоррор-гри, доступної на PS4 і PS5, відбувається в останній рік Другої світової війни в притулку в Італії. Він слідує за спадною спіраллю Джулії, сестри-близнюка Марти, коли вона впадає в безумство, намагаючись з'ясувати, хто вбив її сестру.

Гра виявилася занадто складною навіть для великих шишок Sony, які змусили розробників LKA піддавати цензурі деякі найбільш графічні сцени гри. До них відносяться сцена "очищення обличчя", де гравці повинні відрізати обличчя мертвої жінки за допомогою намиста, а також рівень, на якому гравець вирізає плід з матки.

Martha Is Dead: скрін гри
Martha Is Dead: скрін гри

Інші посилання на мастурбацію, аборти та самогубства також були пом'якшені. Тепер гравці можуть видалити ці графічні сцени з гри, використовуючи меню налаштувань.

Mortal Kombat X: кривава функція «фаталіті» показує, як шипи вириваються з рота.

Десята основна частина багаторічної серії аркадних файтингов, Mortal Kombat X, викликала як похвалу, так і критику за жорстоку функцію «фаталіті».

Ці криваві завершальні рухи зображують переможця матчу, жорстоко вбиваючи свого супротивника всіма видами ненормальних способів, від вилучення його внутрішніх органів за допомогою телекінезу до виривання спинного мозку через рот.

Mortal Kombat X: скрін фаталіті
Mortal Kombat X: скрін фаталіті

В одному фаталіті навіть зображений химерний персонаж-клон Кітана, який їсть шашлик, приготований з обезголовленої голови її противника, перш ніж кинути його на підлогу.