Витоки GTA 6 починають з'являтися все швидше і швидше, причому останній слух є найбільш захоплюючим з усіх - Rockstar створює абсолютно новий ігровий движок, який виглядає краще, ніж Unreal.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Grand Theft Auto 6 буде включати в себе неймовірний новий високотехнологічний ігровий движок, створений з нуля Rockstar Games, і він розроблений, щоб мати навіть кращу графіку, ніж кращий в галузі движок Unreal Engine.

За словами засновника Rockstar Mag Кріса Кліппеля, який поділився новиною в Твіттері, прийдешня GTA 6 буде виглядати «набагато попереду свого часу» завдяки движку RAGE9 і «перевершить» Unreal, створену розробником Fortnite Epic Games.

GTA 6: скрін
GTA 6: скрін

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На французькому Klippel написав: "Нова версія графічного движка Rockstar Games (RAGE9), яка буде використовуватися для GTA 6, ймовірно, буде просто неймовірною.

"Мені вдалося отримати дуже позитивні відгуки, ми дійсно не повинні розчаровуватися в цьому питанні. Ми говоримо про двигун, який випередив свій час".

Кліппель додав: "Очевидно, мета полягає в тому, щоб перевершити Unreal Engine. Вони на це здатні, подивимося, чи зможуть вони це зробити".

GTA 6: скрін
GTA 6: скрін

Це велике графічне оголошення - не перший великий витік секретної розробки GTA 6 на цьому тижні.

За словами аналітика Rockstar GTA 6 News and Leaks, Інсайдер Rockstar Games стверджує, що "відомий російський персонаж був вилучений з GTA VI через вторгнення в Україну".

Кажуть, що персонаж-мільярдер "має зв'язки з російським урядом" і нагадує персонажа з "Джона Уіка".

Повідомляється, що російські персонажі і відсилання до росії також були вирізані з гри, оскільки Rockstar наслідує приклад інших компаній, які прибрали російські відсилання зі своїх продуктів.

GTA - скрін гри
GTA - скрін гри

Інші чутки включають натяки на те, що Rockstar працює над технологією, яка дозволить тисячам людей одночасно грати в GTA 6 онлайн і з'являтися в одній і тій же грі одночасно.