Sega збирається повернути культову аркадну гру Crazy Taxi та інші класичні ігри в рамках високобюджетної перезавантаження своїх ігор, але є одна заковика, оскільки схоже, що вони будуть використовувати мікротранзакції.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Компанія з виробництва відеоігор Sega планує випустити версії класичних ігор у високій роздільній здатності, включаючи Crazy Taxi і Jet Set Radio.

За даними Bloomberg, Sega більше року працювала над перезавантаженням Crazy Taxi і планує випустити її в найближчі два-три роки.

Поряд з Jet Set Radio, він складе половину з чотирьох запланованих "Супергр", а третя — безіменний шутер, мета якого — заробити 780 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Crazy Taxi: скрін гри
Crazy Taxi: скрін гри

Ініціатива Sega Super Games призначена для створення ігор з великими онлайн-спільнотами і отримання великого доходу, аналогічно тому, як Fortnite, Warzone та інші ігри використовують мікротранзакції і внутрішньоігрові покупки, щоб підтримувати потік грошей для розробників.

Crazy Taxi і Jet Set Radio сходять до Sega Dreamcast і були двома іграми з найвищим рейтингом свого часу.

Crazy Taxi вперше з'явилася в ігрових автоматах. У цій культовій гоночній грі гравці підбирають і доставляють пасажирів в різні місця віртуального міста в стилі Сан-Франциско в строго обмежений час.

В епоху Uber і Lyft це можна було б назвати навіть не Crazy Taxi, а Crazy Uber.

Гра, в яку легко грати, але яку дуже складно освоїти, з любов'ю згадують як одну з кращих ранніх гоночних ігор.

Якщо Sega продовжить випуск, це означатиме ще одне ностальгічне перевидання відеоігри.

Crazy Taxi: скрін гри
Crazy Taxi: скрін гри

Ігрові компанії все частіше звертаються до своїх бек-каталогів за старими іграми, які потребують перезавантаження.

Повідомляється, що Nintendo працює над емуляторами для своєї серії консолей Game Boy, оновленими для гравців Nintendo Switch, які щомісяця платять за підписку на Switch Online.

В даний час абоненти Switch Online можуть грати в ігри для NES, SNES, Nintendo 64 і навіть Sega Genesis за невелику щомісячну плату.

Нагадаємо, що Sega запустили свій новий міні-Mega Drive на дисках.