85-річна Ширлі Каррі, також відома як "бабуся Skyrim", вимагала, щоб Bethesda закінчила наступну частину саги про відеоігри Elder Scrolls, щоб вона могла зіграти в неї до своєї смерті.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

85-річна бабуся, яка зробила собі ім'я, граючи в The Elder Scrolls V: Skyrim, звернулася до Bethesda з суворим вимогою: «покваптеся і закінчите» сиквел, щоб вона могла зіграти в нього до своєї смерті.

Ширлі Каррі, також відомий як бабуся Skyrim — є популярною особистістю на YouTube, яка ділиться відео про те, як вона грає в знакову фентезійну рольову гру.

Бабуся Ширлі: скрін з DailyStar
Бабуся Ширлі: скрін з DailyStar

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Вона вийшла на сцену ігрової конференції PAX East всього через кілька місяців після перенесеного інсульту, щоб вимагати від Bethesda, творців Skyrim, нового продовження.

Коли фанат запитав Ширлі, що б вона сказала голові Bethesda Тодду Ховарду, якби зустрілася з ним, стало ясно, що вона хоче тільки одного.

- Як щодо "Привіт"? вона сказала. "Ні, я б попросила його дати мені круту гру, і я б попросила його поквапитися і закінчити Elder Scrolls 6. Я хочу пограти в неї, перш ніж помру".

Бабуся Ширлі в Skyrim: скрін
Бабуся Ширлі в Skyrim: скрін

Ширлі також розповіла про свій процес створення персонажів у Skyrim, а також про свої улюблені "дивні та жахливі" ігри жахів і навіть про свої улюблені солодощі.

Ширлі стала настільки популярною серед шанувальників Skyrim, що її навіть можна додати в гру. "Ширлі-мод для Skyrim для послідовників" представляє Ширлі в грі як NPC-"послідовник", який бореться разом з гравцем.

Безкоштовний мод відтворює справжній голос Ширлі в грі і виявився настільки популярним, що Bethesda навіть пообіцяла додати її в прийдешнє продовження Skyrim. Можливо, тому вона так прагне грати в неї.

Бабуся Ширлі в Skyrim: скрін
Бабуся Ширлі в Skyrim: скрін

Bethesda зберігає мовчання про подробиці Elder Scrolls 6. Однак у листопаді стало відомо, що гра буде ексклюзивом для Xbox і ПК, що передбачувано розлютило геймерів Playstation.

Нагадаємо, що останній сезон "Battlefield 2042" може виявитися гіршим.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що в GTA 6 буде найреалістичніша графіка в світі.