Capcom запустила демо-версію Resident Evil Village, засновану на технології хмарних ігор Google Stadia, що дозволяє людям протестувати гру жахів в браузері. У прес-релізі Google говориться, що ідея полягає в тому, щоб дозволити людям випробувати гру, незалежно від того, який пристрій вони мають.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Гра та її демонстрація вже були доступні абонентам Stadia, але тепер кожен може спробувати це безкоштовно, за умови, що він має підтримуваний веб-браузер та підключення до Інтернету на швидкості більше 10 мегабіт на секунду. Вам навіть не потрібен обліковий запис Google; ви просто переходите на веб-сайт, вводите свій день народження (рейтинг гри M) і натискаєте кнопку відтворення.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Потрібно визнати, що демо-версія зробила свою роботу, давши зрозуміти, що таке Village. І хоча на неї не так приємно дивитися, як на версію для PS5, доводиться витрачати близько 10 хвилин на завантаження 8 ГБ даних, щоб грати в неї, або турбуватися про можливості комп'ютера. З цим сказано, цільова сторінка демонстрації попереджає, що її відтворення "може використовувати велику кількість даних" залежно від того, як довго ви граєте в неї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Capcom не перша компанія, що випускає браузерну гру на базі технології Google, але без бренду Stadia. Resident Evil Village використовує те, що Google називає Immersive Stream for Games, що дозволяє іншим компаніям маркувати технологію Stadia.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Незважаючи на те, що Google Stadia також має власні демонстрації (деякі з яких взагалі не вимагають облікового запису або підписки Stadia), схоже, що ця ідея має більше майбутнього як продукт з білою етикеткою, який такі компанії, як Capcom, можуть використовувати для демонстрації, а не окремий ігровий сервіс, такий як GeForce Now від Nvidia.

Нагадаємо, що фанат Resident Evil 3 наділив гру неймовірною графікою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали найекстремальніші і вульгарні ігри сучасності.