Hentai Uni - це нова гра-головоломка, доступна на консолі Nintendo Switch, яка отримала рейтинг PEGI 12 у Великобританії. Стверджується, що в неї «можна грати однією рукою».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Nintendo додав ще одну хентай-гру до свого цифрового інтернет-магазину Nintendo Switch, і, що примітно, це єдина гра з рейтингом PEGI 12 у Великобританії.

Для тих, хто не знає, хентай описується Оксфордським словником як «піджанр японської манги, аніме, комп'ютерних ігор і т.д., що характеризується відверто сексуальними темами і образами».

Hentai Uni: скрін
Hentai Uni: скрін

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Video Games Chronicle, «Hentai Uni» від Big way Games була випущена 11 квітня і описує себе як гру-головоломку, «в яку можна грати однією рукою».

У самій грі представлені "4 дівчини і 12 красиво намальованих сцен", які нібито «піднімуть вам настрій і допоможуть розслабитися».

Хоча веб-сайт Nintendo вимагає від користувачів вказати свій вік, перш ніж вони зможуть переглядати гру в звичайних веб-переглядачах, вона все ще відображається на головній сторінці магазину Nintendo Switch.

Hentai Uni: скрін
Hentai Uni: скрін

Відкинувши в сторону той факт, що Nintendo в першу чергу дала зелене світло грі в інтернет-магазині, ще більш примітно те, що гра отримала тільки рейтинг PEGI 12 від рейтингової дошки UK VSC.

Для тих, хто не знає, ось офіційний опис того, що дозволено для гри PEGI 12:

"У той час як секс може бути не показаний, можуть бути сексуальні натяки і сексуальна активність (наприклад, пара лягає в ліжко). Також можуть бути дозволені тип навідних на роздуми поз і танців, знайомих по музичним кліпам, хоча не буде сексуальна нагота".

Hentai Uni: скрін
Hentai Uni: скрін

Батьки можуть використовувати батьківський контроль на Nintendo Switch, щоб діти не грали в ігри, які не відповідають їхньому віку.

Нагадавши, Xbox назвала нові ігри, які вийдуть протягом року.