Збій на веб-сайті Sonos призвів до того, що люди отримали десятки динаміків, які вони ніколи не замовляли - один клієнт каже, що його квартира перетворилася на «склад», оскільки з нього стягується плата за більш ніж 30 замовлень.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Через збій на веб-сайті Sonos клієнти отримали більше товарів, ніж замовили, а багато людей отримали до шести додаткових динаміків на додаток до свого замовлення.

Один з клієнтів Sonos каже, що його квартира битком набита колонками
Один з клієнтів Sonos каже, що його квартира битком набита колонками

Один чоловік сказав, що після покупки програвача, звукової панелі, двох динаміків і настінного кріплення йому дали по шість штук кожного предмета. У його будівлю було доставлено понад 30 товарів на суму близько 15 000, які йому не потрібні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чоловік каже, що йому довелося почати залишати коробки біля входу в свою будівлю, і компанія не поверне йому повну суму, поки він не поверне всі продукти.

Колонки Sonos дозволяють поставити музику в будь-якому місці вашого будинку
Колонки Sonos дозволяють поставити музику в будь-якому місці вашого будинку

За словами клієнта, який розмовляв з The Verge, хотів, щоб він роздрукував етикетки для повернення, а потім відніс 30 коробок до місцевого магазину UPS. Відмовившись від цього, вони відправили в його будівлю кур'єра UPS, який взяв одну коробку і пішов, не розуміючи, що він повинен був забрати всі 30.

Чоловік каже, що з нього були виставлені рахунки на тисячі доларів за ці речі, і що зростаюча гора коробок псує його відносини з домовласниками.

Клієнт каже, що йому довелося почати встановлювати динаміки в коридорі
Клієнт каже, що йому довелося почати встановлювати динаміки в коридорі

"Вони терплячі, але ящики у вестибюлі їм не подобаються", - сказав він.

Анонімний клієнт - не єдиний постраждалий. Клієнти звернулися до Reddit, щоб поділитися своїм досвідом і навіть обговорити етику збереження зайвих динаміків.

Нагадавши, у мережі розповіли, як збільшити пам'ять на PS5.