Pringles шукає кандидатів, які готові отримувати зарплату за роботу у відеогрі— за роль платять 20 000 фунтів стерлінгів, і все, що вам потрібно зробити, це поповнити віртуальні торгові автомати культовою закускою на основі картоплі.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Незважаючи на всі розмови Марка Цукерберга про роботу в Метавсесвіті, нам ще тільки належить побачити, як наша робота повністю переміститься у віртуальну реальність, не кажучи вже про те, щоб відеоігри перетворилися на робочі місця.

Але все це може скоро змінитися, так як Pringles набирає кандидатів, щоб стати штатними продавцями торгових автоматів в грі Train Sim World 2.

Якщо ви отримаєте роботу Pringles, ви можете піднятися на цілий рік
Якщо ви отримаєте роботу Pringles, ви можете піднятися на цілий рік

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Успішним кандидатам буде виплачено 20 000 фунтів стерлінгів, і вони перетворяться на неігрового персонажа (NPC) зі своїм обличчям у грі.

Поки ви продовжуєте займатися своїми справами в реальному житті, ваш NPC буде витрачати свій час на поповнення віртуальних торгових автоматів на віртуальних вокзалах, щоб віртуальні люди могли їсти віртуальні Pringles у своїх віртуальних поїздах. (На щастя, 20 000 фунтів стерлінгів реальні.)

Комік і ентузіаст ігор Іен Стірлінг буде брати участь у пошуку ідеальної полиці для Pringles.

Pringles хоче найняти когось, хто поповнить їх віртуальні торгові автомати
Pringles хоче найняти когось, хто поповнить їх віртуальні торгові автомати

Стірлінг сказав: "Тепер ми живемо в світі, де ви можете заробляти гроші на роботі в відеоігор, як NPC, що заповнює торгові автомати Pringles! У ролі на все життя! Важливо планувати і готуватися до ролі всього життя, і я сподіваюся, що моя дотепність по сватанню надихне людей взяти участь. Я спустошений, я не можу подати заявку!".

Щоб взяти участь, все, що вам потрібно зробити, це опублікувати креативне відео або зображення із зображенням тюбика Pringles і пояснити, чому ви будете кращим наповнювачем торгових автоматів, в менш ніж 50 словах. Розмістіть його в Instagram і Twitter з хештегом #PringlesStayInTheGame і відзначте @Pringles.uk.

Якщо Pringles найме вас, ви можете повністю перестати працювати
Якщо Pringles найме вас, ви можете повністю перестати працювати

Pringles випадковим чином вибере 50 кандидатів з Великобританії, Франції та Німеччини для фінального списку, перш ніж вибрати їх фіналіста.

У разі успіху ви будете змодельовані в 3D і з'явитеся в грі з вересня. Тим часом учасники, які посядуть друге місце, отримають персоналізований Pringles Xbox Series S.

Прийом заявок закривається 6 липня 2022 року, тому не забудьте подати заявку найближчим часом.

Нагадавши, на компанію Apple подали Серйозний позов.