Дні годинних черг за бензином за завищеною ціною можуть підійти до кінця завдяки новим акумуляторам для електромобілів - вони можуть зарядити ваш автомобіль менш ніж за 10 хвилин і повернути вас на дорогу.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Американська компанія Enovix представила новий акумулятор для електромобілів (EV), який можна заряджати майже до 100% ємності менш ніж за 10 хвилин, побивши рекорди по зарядці акумуляторів для електромобілів.

Завдяки технології кремнієвого анода акумулятор також можна зарядити з 0% до 80% всього за 5,2 хвилини.

Якби акумулятори Enovix стали звичайним явищем в електромобілях, це могло б усунути одну з основних перешкод, з якими люди стикаються при покупці, а саме кількість часу, необхідне для перезарядки автомобіля.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Американська компанія Enovix представила новий акумулятор для електромобілів
Американська компанія Enovix представила новий акумулятор для електромобілів

Гарролд Раст, генеральний директор Enovix, сказав: "Можливість швидкої зарядки може прискорити масове впровадження електромобілів [...] Виробники електромобілів прагнуть до батарей, які підтримують велику дальність дії, в той час як державний і приватний сектори працюють над розширенням доступу водіїв електромобілів до швидкої зарядки. Ми пишаємося тим, що підтримуємо ці цілі, щоб допомогти електрифікувати автомобільну промисловість і продемонструвати, що наші акумулятори - відмінний варіант для живлення електромобілів з великою дальністю і швидкою зарядкою".

Популярність електромобілів різко зросла з тих пір, як на початку цього року ціни на паливо злетіли до рекордного рівня.

Електромобіль: скрін з DailyStar
Електромобіль: скрін з DailyStar

Сьогодні уряд піддався критиці за припинення схеми субсидування підключаються до мережі автомобілів, що, на думку критиків, дестимулює впровадження електромобілів.

Майк Коултон, консультант з електромобілів у Volkswagen Financial Services, сказав, що "надзвичайно розчарований тим, що не робиться більше для заохочення та підтримки домогосподарств з низькими доходами при переході на електромобілі".

Нагадавши, у мережі розповіли про сучасний літаючий автомобіль.