Багато ігор були запущені в незавершеному стані, але рідко можна побачити порт гри, вперше випущений в 2004 році, з такими помилками, що люди, які купили його, не можуть його закінчити. У Твіттері Розробник ігор Aspyr зізнався, що знав, що Star Wars: Knights of the Old Republic II в даний час неможливо пройти на Switch.

Відповідний пост розмістили на порталі "theverge"

Aspyr портує улюблені ігри, так що ви можете подумати, що вони краще знають, як випускати щось настільки розорене. KOTOR II був запущений на Nintendo Switch 8 червня 2022 року, і коли фанати взяли його і почали грати, вони помітили помилку, через яку було неможливо пройти кат-сцену приблизно в середині гри.

Як вперше побачив Kotaku, один фанат відповів на офіційний обліковий запис Aspyr на Twitter, запитавши, чи знає компанія, що гра непереможна в її нинішньому вигляді, і Aspyr швидко відповів, що знає, що гра зламана, і працює над виправленням.

Враховуючи, що оригінальний KOTOR II містив помилки, коли він з'явився на Xbox, а потім і на ПК більше 17 років тому, не дивно, що цей порт теж містить помилки. Але це досить велика помилка новачка - викладати порт, щоб глючні гравці не могли навіть закінчити гру. І хоча приємно знати, що виправлення на шляху, немає фактичної шкали часу, коли це станеться.

Якщо ви нещодавно грали в KOTOR II на Switch, я б порадив пригальмувати. Ви ж не хочете потрапити в точку, де приземлитеся на Ондероні. Ви застрягнете там на деякий час.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про літні релізи ігор на Xbox.