Це модифікована версія Super Mario Odyssey? Ну, це неймовірна гра для 10 гравців, що робить її більше схожим на Super Mario Multiverse.

Дану публікацію розмістили на порталі "kotaku"

Мод (через Kotaku AU) від CraftyBoss називається Super Mario Odyssey Online Multiplayer і вже вийшов. Його трейлер змушує його виглядати як абсолютний хаос.

Десять Маріо! Оригінальна гра абсолютно ніяк не розрахована на десять Маріо. Навіть два Маріо будуть наполягати на цьому. Але такий мод не місце для дискусій про те, що повинно бути, а тільки про те, що може бути. І що тут можна зробити, так це не просто купу Маріо на екрані відразу, але і колекцію лун і синхронізацію костюмів між гравцями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Отримуйте задоволення, досліджуючи Королівства з друзями, граючи в ігрові режими або перемагаючи в грі якомога швидше! Цей мод все ще знаходиться на ранній стадії розробки, тому очікуйте помилок і не доопрацьованих аспектів, оскільки йде робота над його поліпшенням, ділячи його максимально досконалим. Функції:

- Дослідіть Королівства разом з 10 людьми

- Майже кожен захоплення в грі синхронізується між гравцями

- Повна синхронізація моделей 2D і костюмів

- Moon Collection ділиться між усіма гравцями

- Меню користувальницької конфігурації (доступно, утримуючи ZL і вибираючи будь-який параметр в меню паузи / запуску)

- Підтримка користувацьких ігрових режимів (WIP).

Варто визнати, що все це звучить приголомшливо і весело.