Минулого тижня Blizzard повідомила в Reddit AMA, що коли Overwatch 2 запуститься, 4 жовтня, він перезапише Overwatch Prime, фактично завершивши гру шестирічної давності.

Дану новину розмістили на ігровому порталі "theverge"

"Коли OW2 запуститься 4 жовтня, він замінить поточний онлайн-сервіс", - написав ігровий директор Аарон Келлер.

У той час як перехід додасть безліч нового контенту — нових героїв, нові карти і багато іншого, класичний Overwatch перестане існувати. Ця новина стала несподіванкою, оскільки спочатку Overwatch Prime і Overwatch 2 повинні були співіснувати. Під час панелі Overwatch 2 на BlizzCon 2019 Аарон Келлер, нинішній директор гри, і Джефф Каплан, колишній директор гри, який покинув Blizzard більше року тому, описали сценарій, в якому гравці, які перейшли на OW2, як і раніше зможуть грати з тими, хто цього не зробив.

З перенесенням розблокованих скінів та іншої косметики гравців, а також з переходом Overwatch 2 на безкоштовну модель, схоже, більше не було причин тримати дві гри ізольованими.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Команда розробників Overwatch повідомила: "Наша мета - не розділяти нашу базу гравців і зробити перехід на Overwatch 2 як можна більш плавним. З цією метою, коли 4 жовтня Overwatch 2 запуститься як безкоштовна гра з живим сервісом, вона замінить поточну збірку Overwatch H. контент, розблокований гравцями в Overwatch, буде автоматично перенесений на гравців в Overwatch 2".

Крім того, з виходом Overwatch 2 чи не буде скидання рейтингу підбору гравців. Для фанатів, які сподіваються, що OW2 принесе з собою масове конкурентне вирівнювання рейтингу, Скотт Мерсер, головний розробник системи, написав: "Повне скидання означатиме, що ігри будуть повністю дисбалансовані протягом декількох тижнів або довше протягом усього сервісу, і ми не думаємо, це буде відмінний досвід для всіх".

Overwatch 2 виходить 4 жовтня, так що прийшов час зробити останні штрихи.