Аркадний шутер від легендарного дизайнера Ю Сузукі виходить на Apple Arcade і відправляє гравців в дивний фентезійний світ, повний броньованих птахів, літаючих кальмарів, драконів-скелетів, які ширяють міст і злих годин.

Відповідний пост розмістили на порталі "theverge"

Air Twister - це класичний рейковий шутер, начебто Space Harrier або Panzer Dragoon, в якому гравці беруть на себе роль принцеси з наукової фантастики, яка бореться за порятунок свого рідного світу. Він складається з 12 етапів, які відносно короткі, але повні ворогів і перемежовуються гігантськими битвами з босами. Це схоже на давно забуту гру Dreamcast, але з сучасним додаванням сенсорного управління, ви можете підсвічувати рої ворогів кінчиками пальців, щоб справити залп атак. Це дуже приємно.

Air Twister: скрін
Air Twister: скрін

Геймплей добротний, але саме вражаюче в Air Twister - це абсолютно химерний світ. Ви починаєте парити над величезним океаном з величезними грибами, що ростуть з нього, а потім переходите до етапів, які включають безплідний місяць, абсолютне механічне лігво, гігантський сад, повний неймовірно величезних троянд і фігурних тварин, і пустелю, повну смертоносних літаючих тварин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Судзукі описує побудову світу як "колаж" ідей, посилаючись на такі впливи, як художник Майкл Паркс і фільм "Нескінченна історія".

Нагадаємо, що у мережі повідомили про нову гру про супергероїв з легендарного світу Бетмена.