Assassin's Creed Brotherhood, перша гра у франшизі Assassin's Creed з розрахованим на багато користувачів режимом, у вересні закриє свої онлайн-сервіси на ПК, PS3 і Xbox 360, як оголосила її видавець Ubisoft. Це частина колекції з більш ніж дюжини ігор, в яких цього місяця будуть відключені їхні онлайн-елементи .

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

"Закриття онлайн-сервісів для деяких старих ігор дозволяє нам зосередити наші ресурси на забезпеченні відмінного досвіду для гравців, які грають у нові або більш популярні ігри", - йдеться на сторінці довідки Ubisoft. Оскільки Assassin's Creed Brotherhood була спочатку випущена в листопаді 2010 року, вона має майже 12 років онлайн-підтримки. Але завжди сумно бачити, що частина ігрової історії стає недоступною, особливо з урахуванням того, що розрахований на багато користувачів елемент гри був відсутній в її ремайстрі на PS4, Xbox One і Nintendo Switch.

Поряд з Brotherhood, онлайн-сервіси, пов'язані з Assassin's Creed Revelations 2011 для PS3 і Xbox 360, також закриваються, а також з Assassin's Creed 3 2012 для ПК, PS3, Xbox 360 і Wii U. Як не дивно, Ubisoft також Assassin's Creed II. Мережеві елементи якої (на PS3 та ПК) закриваються у вересні, хоча на окремій сторінці довідки йдеться, що її онлайн-сервіси на ПК були закриті раніше у червні 2021 року.

Гра Assassin's Creed 4: Black Flag 2013 року, в якій також був присутній елемент розрахованої на багато користувачів гри, здається, не постраждала від відключень.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Серед інших ігор, чиї онлайн-сервіси на різних платформах будуть виведені з експлуатації у вересні цього року - Driver San Francisco, Far Cry 3, випуск 2012 року, Ghost Recon Future Soldier, Prince of Persia the Forgotten Sands , Rayman Legends і Splinter Cell: Blacklist. Повний список ігор можна знайти на сторінці Ubisoft.