Netflix вирішив, що Cyberpunk: Edgerunners вийде вчасно. І щоб відсвяткувати вересневу серію потокового мовлення, вони зробили початкові заголовки доступними всім.

Цю публікацію розмістили на порталі "kotaku"

Варто зазначити, що акцент тут зроблено на назвах, а вступна послідовність – це насамперед титри. Тим не менш, у цьому багато мистецтва, що хоч і з'являється з шаленою швидкістю.

Спродюсований CD Projekt Red, який в кінцевому підсумку приніс нам неймовірно працюючу версію Cyberpunk 2077 і анімований японською аніме-студією Studio Trigger, це дійсно виглядає як повноцінна польсько-японська колаборація. Компанія Trigger, створена Хіроюкі Імаїсі та Масахіко Оцукой, які раніше працювали в легендарній студії Gainax, надає сценарії, але історії засновані на творах польського автора коміксів Бартоша Штибора. У минулому Штибор писав комікси «Відьмак» та «Кіберпанк», а тут сценарій написаний самим Оцукою разом із новішим ім'ям Йошики Уса.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Результатом явно стане щось з естетикою, що разюче відрізняється, від підходу CDPR до «Нічного міста», під керівництвом Хіроюкі Імаїсі, який раніше керував Inferno Cop і Kiru ra kiru: KILL la KILL.

Це аніме було анонсовано ще до виходу Cyberpunk 2077 ще в червні 2020 року, а перший трейлер з'явився минулого місяця.

Хто знає, чи ми отримаємо більш конкретні подробиці перед його запуском, так як і це, і трейлер мало що можуть розповісти.