Довгоочікуваний розрахований на багато користувачів мод «Skyrim Together» офіційно отримав дату виходу, що дозволить друзям грати в культову фентезійну гру і разом виконувати квести онлайн.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Підтверджено випуск довгоочікуваного моди Skyrim Together Reborn цієї п'ятниці, який дає групам від двох до восьми гравців можливість разом виконувати квести, збирати предмети та грати один з одним.

Мод розроблявся командою відданих фанатів з 2016 року, але був скасований і знову перезапущений у 2019 році.

Творці мода кажуть, що вони хотіли зробити Skyrim розрахованою на багато користувачів грою, тому що багато шанувальників Bethesda «вважали, що [Elder Scrolls Online] і Fallout 76 просто не відповідають усім вимогам, надаючи більше можливостей для MMO, ніж для спільної гри».

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Погана новина для консольних геймерів полягає в тому, що Skyrim Together Reborn доступна лише для ПК. Вам знадобиться Skyrim Special Edition 1.6, встановлений у Steam, тому що випуски VR, консолі, Legendary та Gamepass несумісні.

Skyrim Разом: скрін
Skyrim Разом: скрін

Інструкції зі встановлення мода будуть опубліковані в п'ятницю, 8 липня, тому, якщо ви хочете почати грати цими вихідними, саме час очистити колоди і встановити сумісну версію оригінальної гри перед завантаженням мода.

Skyrim, п'ята частина культової серії Elder Scrolls, залишається однією з найпопулярніших ігор у світі, незважаючи на те, що вона була випущена майже 11 років тому.

Bethesda постійно випускає оновлені версії гри для консолей нового покоління, але інтерес до сіквела Elder Scrolls 6 зростає.

Повідомляється, що гра знаходиться на стадії підготовки до виробництва, а дата її випуску все ще не підтверджена, оскільки Bethesda працює над завершенням довгоочікуваного ексклюзиву Microsoft Starfield, який має бути випущений у першій половині 2023 року.

Нагадаємо, у мережі повідомили про новий додаток у грі The Sims 4.