З'явився новий сюжетний трейлер наступного запису в антологічному серіалі жахів Supermassive The Dark Pictures Anthology під назвою The Devil in Me, і він відкриває вікно випуску восени 2022 року.

Цю новину розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Продовження The Quarry і, зокрема, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, було оголошено ще в жовтні 2021 року.

З погляду оповідання, «Диявол у мені» здається відходом від «Людини з Медана», «Маленької надії» та «Дома попелу», оскільки він фокусується на цілком реальній загрозі, а не на чомусь паранормальному. Гравці опинилися в пастці божевільного «Замку вбивств», наповненого пастками та кімнатами тортур, і були зроблені порівняння із серією фільмів «Пила» та «Хостел», але цей новий трейлер додає настільки необхідного контексту про те, що тут відбувається.

У фільмі «Диявол у мені» група режисерів-документалістів запрошена в сучасну копію Замку вбивств Холмса, де Холмс є одним із перших серійних убивць Америки, а його Замок убивств є реальним готелем, який він побудував і вбив кілька людей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Звичайно, оскільки це гра жахів, а не Haunted Tour Simulator 2022, «точна копія» замку вбивства Холмса виявляється не так туристичним напрямом, як справжнім замком вбивства, де люди вмирають страшною смертю.

"Диявол у мені" завершить перший сезон "Антології темних картинок", коли він вийде цієї осені, після чого ми можемо побачити великий зрушення в тоні серіалу.

Нагадаємо, що епічні битви із монстрами стануть новою основою "Final Fantasy XVI".