Автор Деніел Маллінз оголосив про майбутній порт PlayStation в рамках останньої серії семи майбутніх інді-ігор Sony. Повна лінійка також включає улюблену японську рольову гру Sea of ​​Stars, химерну спортивну гру-рогалик Cursed to Golf та брутальний науково-фантастичний хорор-пригода Signalis.

Відповідну інформацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

За словами Маллінза, Inscryption - це «одісея, заснована на чорнильно-чорних картах, яка частково є roguelike для побудови колоди, частково - головоломку з втечею з кімнати, а частково - психологічний хорор».

Ви опиняєтесь у пастці в кімнаті з вашою долею, пов'язаною з картковою грою, і сценарій та гра різко розвиваються в міру вашого просування. Важко говорити про Inscryption, нічого не спойлеривши, тому що це така гра, яка витягує весь акт відразу, як тільки ви думаєте, що пройшли її. І потім це повторюється ще три рази, з кожним актом розбризкування нових жанрів і правил, не кажучи вже про деякі дедалі тривожніші кадри з живих виступів.

Inscryption поки не має офіційної дати випуску для PS5 і PS4, а видавець Devolver Digital навіть закрив деякі явно нестандартні звіти про те, що він націлений на серпень або вересень, підтвердивши, що дата все ще висить у повітрі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коли вона з'явиться, вона буде мати деякі ексклюзивні функції для PlayStation. Маллінз дражнив звук контролера і підтримку тактильного зворотного зв'язку, який посилить і без того сильне занурення в гру, обіцяючи покращення для «кожної жахливої ​​дії».

Незабаром після дебюту на ПК було продано мільйон копій Inscryption, і вона стала першою грою, яка отримала нагороду Гра року на GDC та IGF.