У «Володарі кілець: Голлум» з'явився новий ігровий трейлер, в якому показано, як титулований хобіт пробирається через безліч підступних середовищ, але досі ніхто не бачив, як виглядатиме бій.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «gamesradar»

Розробник Daedalic Entertainment сказав, що «хоча Голлум, можливо, і не боєць, він не відрізняється від нього тим, що вбиває необережного ворога, коли видається шанс, або позбавляється його більш винахідливим і злодійським способом». У більшості стелс-ігор є вбивства, але як він це робить? Ми бачили, як він використовує великий камінь для своєї смертельної переваги у кінематографічному ролику, але ми ще не бачили жодного геймплею, орієнтованого на бої.

Крім того, що відбувається, коли вас помічають, коли ви крадетесь? Це автоматично повертає вас на початок місії чи маєте шанс дати відсіч чи втекти?

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тим не менш, сьогоднішній трейлер показує, як Голлум крадеться по високій траві, підіймається на високі стіни та уступи і кидає щось, щоб відволікти орка, щоб він міг прокрастися. Він також демонструє деякі нові локації та кілька коротких оглядів інших ключових персонажів. Також є багато розмов Голлуму, які ніколи не звучатимуть дивно, озвучені будь-ким, крім Енді Серкіса.

Capcom працює над сиквелом фентезі гри "Dragon's Dogma 2".

Раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали нову гру з величезного світу Бетмена.