Sea of ​​Stars - це наступна гра від творців The Messenger, не менш стильного 2D-платформера, чия бездоганна механіка служить гарною ознакою для розробників Sabotage Studios. Sea of ​​Stars нещодавно була відкладена до 2023 року, але сьогоднішні новини підтвердили, що вона буде доступна для PS4 і PS5 (а також для ПК і Switch).

Відповідну новину розмістили на ігровому порталі « gamesradar »

Сьогоднішня вітрина також дає нам деяке уявлення про потік і темп Sea of ​​Stars, а креативний директор Тьєррі Буланже обіцяє JRPG «без гринда», де бої дуже навмисно розвиваються. Ви можете робити свій хід так повільно або швидко, як вам подобається - можливо, зупиняючись, щоб націлитись на слабкості елементалей і зламати ворожі «замки», щоб послабити або перервати атаки (бої також пожвавлюються діями в реальному часі).

Наприклад, під час запуску або блокування атаки ви можете натиснути кнопку дії в потрібний момент, щоб зробити свій хід ефективнішим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Sea of ​​Stars виглядає напрочуд швидкою у всіх відносинах незважаючи на те, що вона покрокова. Ви можете обертати активних персонажів, не спалюючи хід, використовувати енергію, що генерується звичайними діями, для об'єднання атак у ланцюжок, і накопичувати енергію «Прискорення», щоб посилити вашу наступну атаку, якщо вам потрібно швидко завдати удару, що добиває. Поза бою вона здається дуже плавною завдяки рухам, натхненним платформером, покликаним «звільнитися від класичного набору плиток, прив'язаного до сітки».