Після мук у пеклі розробки протягом останніх кількох років Skull and Bones - піратська гра Ubisoft з живим сервісом, нарешті побачила світ. Розробник продемонстрував нові кадри з гри в рамках свого заходу Ubisoft Forward.

Цю новину розмістили на порталі "theverge"

Події Skull and Bones відбуваються у водах Індійського океану під час так званого «золотого віку піратства». Гравці починають з острова і повинні працювати над створенням своєї репутації, відомої як ганьба, щоб стати найнебезпечнішим піратом у відкритому морі. Ганьба, здається, лежить в основі гри. Гравці можуть брати участь у всіх видах діяльності, від мародерства, полювання на інших піратів та пошуку скарбів, щоб збільшити свою погану славу. Чим вища погана репутація, тим вищі нагороди, які вони можуть отримати за рахунок прибуткових контрактів. Здається, всі ці дії можна виконувати поодинці, але розробники Skull and Bones підкреслили, що це соціальна гра, що дозволяє гравцям об'єднуватися, щоб боротися із важкими ворогами. Ви можете отримати повне уявлення про всі особливості ігрового процесу у відео нижче.

«Череп та кістки» чекали довго. Вперше він був представлений на E3 2017, перш ніж його поховали у всіляких проблемах розробки, включаючи розслідування щодо сінгапурської студії Ubisoft щодо звинувачень у невідповідності в оплаті праці та сексуальних домаганнях. Раніше цього року кадри Skull and Bones, що просочилися, потрапили в Інтернет, показуючи неофіційний погляд на те, чого очікувати від гри, на розробку якої у Ubisoft пішло п'ять років. Сьогоднішні кадри не надто відрізняються від відео, що просочилося, але з появою «Наш прапор означає смерть» можна розраховувати на те, що у відкритому морі блукатиме безліч стед-боннетів, чорних борід та іспанських джекі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Skull and Bones вийде на Xbox Series S/X, PlayStation 5, ПК, Stadia та Luna 8 листопада.