Напередодні нового трейлера Tiny Tina's Wonderlands журнал Play поговорив із розробниками з Gearbox про те, як привнести свій унікальний стиль стрілянини та мародерства у повноцінну фентезійну гру. Однією з великих змін стало те, як гравці переміщаються світом.

Відповідну посаду розмістив на ігровому порталі «gamesradar»

Карта зовнішнього світу, здебільшого, побудована як високоякісна мініатюрна карта з ландшафтом, але, оскільки всім заправляє Крихітка Тіна, ви керуватимете мініатюрною версією свого персонажа, переходячи від однієї місії до іншої, і можете бути винагороджені за блукання протаптаною доріжкою.

«Таким чином ви зможете відкрити для себе наші сюжетні карти, а деякі додаткові дослідження відкриють додаткові карти, які мають власні основні квести та сюжетні лінії, які є автономними. Вони частково пов'язані з основною історією, але свого роду маленький клаптик світу», — пояснює старший продюсер Кайла Белмор. Однак там також є монстри, що блукають, так що вам ніколи не доведеться довго обходитися без бою від першої особи».

Ви можете знайти ще більше нових подробиць про Tiny Tina's Wonderlands у восьмисторінковому розвороті Play Magazine, включаючи тизери його настільного підходу до створення та просування персонажів, а також те, як все це вписується в решту історії Borderlands.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Cyberpunk 2077 отримає свою настільну гру.