Уявіть, що ваша друга половинка знову взяла на себе відповідальність зробити вам несподівану подорож, не сказавши, куди ви прямуєте. І це може перетворитися на справжній жах у вигляді метеоритного дощу або вас лякатимуть червоні очі рою метеликів, що світяться, які переслідують вас з лісу.

Цю інформацію розмістили на ігровому порталі «kotaku»

«Люди-метелики 1966», розроблена LCB Game Studio, є піксельною візуальною новелою «Вибери свою власну пригоду», доступну на ПК і консолях вже з 14 липня. Гра позбавляє криптиду від своїх мемів про лампи епохи Tumblr за допомогою своєї нервової домашньої комп'ютерної графіки 80-х і дражнить ваш мозок смертельними виборами протягом усієї своєї історії в стилі кримінального чтива.

Ви граєте за трьох персонажів: Холта, скнару, власника заправної станції, Лі, безрозсудного студента коледжу, який любить астрологію, та Вікторію, його дівчину. Вони всі борються за виживання в натовпі метеликів, що сіють хаос у глухому містечку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У кожному розділі ви граєте від імені іншого персонажа і приймаєте доленосні рішення, щоб зберегти цих персонажів живими досить довго, щоб розгадати таємницю дивних подій смертоносних істот.

"Люди-метелики 1966" - це коротка гра, яка, на жаль, робить темп останніх розділів занадто безладним. Ближче до свого фіналу гра вимагає від вас трохи більшого, ніж науково-фантастична передумова гри за різношерсту групу криптидів, що вижили, які намагаються ладнати. Незважаючи на інтригу, ці сюжетні події виходять з поля зору, і їм не дається достатньо часу, щоб перепочити до завершення гри.