«Вчений» Souls Локі, який вивчає історію серії роками, копався у сюжеті та темах оригінальної Dark Souls. Тепер, до 10-річчя гри, що наближається, він помістив усе, що знає, в дві зовсім чудові книги, які доступні для попереднього замовлення.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «kotaku»

Ось пропозиція від видавництва Tune & Fairweather для книг, колекція яких називається Abyssal Archive:

Книга Dark Souls
Книга Dark Souls

Abyssal Archive - це кульмінація багаторічних рішучих досліджень і написання робіт досвідченим дослідником Souls Локі, який об'єднав своє розуміння японської мови та глибоке знайомство з творчістю Міядзакі, щоб отримати унікальні ідеї з вихідного матеріалу Dark Souls. Всі ці знання зібрані в цих двох томах у твердій палітурці для фанатів, зацікавлених у поглибленні свого розуміння бурхливої ​​історії Лордрана, а також подвигів його персонажів та заплутаних відносин.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Карта в книзі Dark Souls
Карта в книзі Dark Souls

Тепер про погані новини: все це коштує недешево. Базове видання колекції продається за ціною 180 доларів США, обмежене видання (з коробкою-розкладачкою замість висувної оболонки) 249 доларів США, а видання для благодійних організацій таке саме, як і обмежене видання, тільки з вашим ім'ям наприкінці книги – за ціною 495 доларів США.

Всі випуски вже доступні для попереднього замовлення, і видавці сподіваються, що всі копії будуть виготовлені та надіслані до кінця 2022 року.