За ці роки було багато спроб випустити розраховані на багато користувачів моди для Skyrim, але жоден з них не був настільки амбітним, як кооперативний мод Skyrim Together Reborn. Він розрахований на те, щоб від двох до восьми гравців бігали в одній грі, виконуючи одні й ті ж квести і боролися з одними монстрами.

Цю новину оприлюднили на ігровому порталі «kotaku»

Мод, на створення якого пішли роки, було випущено минулого тижня. І це не позбавлено проблем, але здебільшого це працює, дозволяючи гравцям стрибати в той самий світ і синхронізувати всі свої дії та прогрес.

Щоб побачити, як це виглядає в дії, перегляньте відео, випущене командою розробників раніше цього року, в якому п'ять гравців виконують кілька сюжетних місій:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Якщо ви хочете спробувати це самі, команда також завантажила це зручне відео, в якому показано, як встановити мод, а потім як запустити його (це набагато простіше, ніж будь-хто думав, особливо останнє, оскільки все, що вам потрібно зробити, це дочекатися закінчення вступу, а потім натиснути кнопку «підключитися», щоб приєднатися до сервера):

Під час публікації розробники кажуть, що в ідеалі ви хочете спробувати це з двома-вісьмома гравцями. Але є можливості набагато більшого, ніж це. Ось ще одне відео, зняте раніше цього року, що показує стрес-тест, в якому більше 25 гравців одночасно знаходилися на одній карті (з того часу розробники сказали, що ви можете отримати 30+, якщо сильно натиснути):

Якщо ви хочете встановити моди, вам знадобляться останні версії Special Edition або Anniversary Edition.