Продюсер Final Fantasy 16 Наокі Йосіда розкрив кілька особистих амбіцій щодо нової рольової гри.

Цю новину оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

14 липня Famitsu Weekly опублікував новий випуск з інтерв'ю з продюсером Final Fantasy 16 Наокі Йошида: «Я хочу історію про героя, який рятує світ, бо це Final Fantasy. Я хочу, щоб призив збожеволів і знищив карту. Я хочу випустити цю гру якнайшвидше. Я не можу випускати цієї гри частинами», — продовжив продюсер.

Можливо, найпривабливіша деталь, розкрита у цьому розділі, полягає в тому, що Йошида хоче, щоб призиви (відомі як Ейкони у Final Fantasy) «знищили карту». Final Fantasy 16 не є відкритим світом, а натомість розділений на дрібніші області, які гравці можуть досліджувати на дозвіллі, що мало чим відрізняється від гри Monster Hunter.

Final Fantasy XVI: скрін
Final Fantasy XVI: скрін

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тому розумно очікувати, що заклик повністю зруйнує один із цих невеликих відкритих майданчиків. Це якщо Йошида здійснив своє бажання, але з огляду на те, що продюсер доклав величезних зусиль до формування Final Fantasy 16 з моменту її створення в Square Enix, це, ймовірно, на картах для фінальної гри.

Минулого місяця, у червні, GamesRadar+ зміг розкрити абсолютно нові подробиці про вищезгадані Ейкони в інтерв'ю Final Fantasy 16 з Йошидою. Виявляється, головний герой Клайв зможе виконувати низку унікальних рухів, що безпосередньо пов'язані з потужним призивом, а в деяких з них будуть моменти, які ви не зможете знайти більше ніде в грі, наприклад, трансформація в шутери від третьої особи.