Студія, що стоїть за VR-іграми, такими як Creed: Rise to Glory та The Walking Dead: Onslaught, розробляє нову однокористувальницьку хорор-гру Aliens. Мультиплатформна гра розробляється на Unreal Engine 5 для ПК, віртуальної реальності та невказаних консолей.

Відповідну інформацію оприлюднили на гейм-порталі «gamesradar»

Проект ще не має трейлера або офіційної назви, але розробник Survios надав кілька привабливих подробиць у прес-релізі і на офіційному сайті. За словами студії та співавтора 20th Century Games, гра Aliens буде «інтенсивним» екшн-хоррором, заснованим на культовому науково-фантастичному серіалі, в якому історія розгортається між оригінальним «Чужим» і його продовженням «Чужі». Деталі сюжету невеликі, але кажуть, що він зосереджений на загартованому в боях ветерані, який мстить Ксеноморфам.

"Коли я приєднався до Survios у 2020 році, я повинен був створювати більш масштабні та амбітні ігри, використовуючи кращі розважальні франшизи для консолей, ПК та платформ віртуальної реальності", - сказав директор з продуктів Survios Т. К. Джефферсон. "Чужі - це особливий і жахливий світ, в якому фанати люблять окопуватися, і він ідеально підходить для перевіреного досвіду Survios у створенні захоплюючих ігрових вражень".

Тим не менш, буде цікаво подивитися, як студія розвине франшизу «Чужий», тим більше що проект створюється на Unreal Engine 5. Якщо студії вдасться використовувати ту ж магію, яка зробила Creed: Rise to Glory, то може бути дійсно інтенсивне побачення з Ксеноморфами у найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще