Останній набір бета-патчів Overwatch 2 спеціально призначений для танків.

Цю новину оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

15 липня Blizzard опублікувала новий список приміток до патчу для Overwatch 2 на офіційному сайті гри. Цей новий патч, схоже, націлений, зокрема, на персонажів-танків, оскільки Кулак Смерті, Оріса та Королева Юнкерів тією чи іншою мірою набули змін.

Наприклад, радіус дії здібності Королеви юнкерів «Командний крик» було зменшено з 20 до 15 метрів, а швидкість пересування Оріс за допомогою здатності «Обертання списа» була збільшена з 40 до 50 відсотків. В іншому місці здатність «Ракетний удар» Кулака Смерті тепер завдає шкоди всім ворогам, відкинутим цією здатністю, а не лише першою ураженою ціллю.

Крім того, радіус здібності Junker Queen Rampage був зменшений з шести до п'яти метрів, а здатність Orisa Fortify тепер відключає критичні втрати. Нарешті, у здатності «Потужний блок» Кулака Смерті зниження швидкості при блокуванні зменшено з 50 до 35 відсотків, а мінімальна шкода, що зменшується для посилення здатності «Ракетний удар», тепер зменшена зі 100 до 90 одиниць шкоди.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Танки можуть бути в центрі уваги цього нового патча для бета-версії Overwatch 2, але патч також торкнувся Symmetra, Sojourn та Zenyatta. У першого було зменшено час відновлення здатності Teleporter з 16 до 12 секунд, тоді як друге загальне здоров'я його щита було зменшено з 175 до 150 одиниць. Тим часом скорострільність Рейлгана Sojourn була зменшена з 15 до 14 пострілів за секунду.